LTU Patekote į pirmąjį lietuvišką domeną. Daugiau informacijos

2024 m. kovo 1 d. VU Matematikos ir informatikos fakulteto (MIF) rinkimų komisija, išnagrinėjusi pateiktus dokumentus, kandidatais į VU MIF Duomenų mokslo ir skaitmeninių technologijų instituto Direktoriaus pareigas įregistravo šiuos kandidatus (abėcėlės tvarka):

Kandidato programos pristatymas ir debatai vyks:

2024 m. kovo 12 d. 10 val., Akademijos g. 4-203, Vilnius. Debatai taip pat bus transliuojami internetu per „MS Teams“ platformą: https://bit.ly/3T4Dp64

Duomenų mokslo ir skaitmeninių technologijų instituto Direktoriaus rinkimai vyks elektroniniu būdu. MIF Duomenų mokslo ir skaitmeninių technologijų instituto Direktoriaus rinkimų balsavimo data: 2024 m. kovo 13 d.

Rinkėjų sąrašas sudaromas vadovaujantis Vilniaus universiteto Statuto 12 straipsnio 4 dalimi.

O šį punktą dar papildomai detalizuoja Senato nutarimas: "4.1.2. Vilniaus universiteto senato nutarimas „Dėl dėstytojų ir mokslo (meno) darbuotojų, turinčių teisę dalyvauti Universiteto ir jo vidinių organizacinių darinių valdymo (savivaldos) organų rinkimuose“, Nr. S-2014-3-6.

Nustatyti, kad dėstytojai ir mokslo (meno) darbuotojai laikomi atitinkančiais Vilniaus universiteto statuto 12 straipsnio 4 dalies reikalavimus, jei jie Universitete dirba pagal neterminuotas darbo sutartis arba ne trumpiau kaip 3 metus nepertraukiamai dirba Universitete pagal terminuotas darbo sutartis ne mažiau kaip 1/2 Universiteto teisės aktuose nustatytos darbo Iaiko normos (ne mažiau kaip pusę etato) sumuojant bendrą su Universitetu sudarytose darbo sutartyse sulygtą darbo laiką.

(VU Reguliaminas)

Daugiau informacijos apie VU MIF Duomenų mokslo ir skaitmeninių technologijų instituto Direktoriaus rinkimus.

 

MIF rinkimų komisija

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku