LTU Patekote į pirmąjį lietuvišką domeną. Daugiau informacijos

Mokslo metai užbaigiami nuotoliniu būdu.

 

Atsižvelgdami į Vyriausybės rekomendacijas, mūsų bendruomenės ir visos visuomenės saugumą, šiuos mokslo metus užbaigsime nuotoliniu būdu.

Tiesa, reaguodami į karantino švelnėjimą, pamažu sugrįžtame į savo darbo vietas, atveriame įvairias Universiteto erdves, suteikdami galimybę naudotis VU bibliotekos ar kitų padalinių teikiamomis paslaugomis.

Jau mąstome ir apie rudens laikotarpį. Kai kurie pasaulio universitetai spėjo paskelbti apie dalies mokymosi proceso perkėlimą į virtualią erdvę.

Vilniaus universitetas atsižvelgs į susiklosčiusias sąlygas, tačiau galiu pažadėti, kad dėsime visas pastangas, jog sugrįžtume prie gyvo dėstytojo ir studento santykio.

Virtualumas suteikia daug naujų galimybių ir perspektyvų, bet mokymo procesui pilnavertiškumą užtikrina gyva diskusija, auditorijoje susiklostantis žmogiškasis ryšys, kuriantis autoritetą, pasitikėjimą ir autentišką atradimo bei sužinojimo jausmą.

Dar kartą dėkoju ir tikiuosi pasimatyti bei gyvai pasveikinti visus tiek diplomų teikimo šventėje, tiek rudenį grįžtant į Alma Mater.

 

Pagarbiai –

rektorius prof. Rimvydas Petrauskas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku