LTU Patekote į pirmąjį lietuvišką domeną. Daugiau informacijos

Studijos vykdomos nuotoliniu būdu.

 

Už koronaviruso prevenciją atsakinga Vilniaus universiteto darbo grupė, atsižvelgdama į Lietuvos Respublikos Vyriausybės sprendimus, Vilniaus universitete pratęsia nuotolinio darbo terminą iki gegužės 31 d. 

Visos kitos su darbu susijusios anksčiau nustatytos taisyklės taip pat galioja. Jeigu kiltų klausimų dėl priemonių ir ribojimų taikymo sušvelninimų ar išimčių, rekomenduoju kreiptis į koronaviruso prevencijai skirtą darbo grupę (kontaktinis asmuo Lionginas Striganavičius)

Vis dėlto, atsižvelgiant į karantino švelninimą valstybėje, mūsų universitete taip pat pamažu ir su visomis atsargumo priemonėmis pradedamos teikti kai kurios paslaugos. 

Todėl nuo gegužės 8 d. lankytojus priims Botanikos sodas, o nuo gegužės 15 d. bus galimybė išsinuomoti kambarį ir apsistoti Vilniaus universiteto poilsio centruose Palangoje (Romuvoje) ir Pervalkoje.  

Taip pat mūsų Sveikatos ir sporto centras jau atvėrė savo teniso aikštyną, o nuo gegužės 18 d. planuoja individualaus sporto vidaus patalpose galimybes, apie kurias dar informuos ir vėliau. 

Renkame ir analizuojame informaciją, kuri padės priimti sprendimus dėl tolesnės VU veiklos birželio ir liepos mėnesiais, o taip pat – pasiruošimo rudens semestrui.

Su studijomis ir darbu karantino metu susijusią informaciją ir toliau sekite tinklapyje: vu.lt/covid-19

 

Likime sveiki –
Rektorius prof. Rimvydas Petrauskas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku