LTU Patekote į pirmąjį lietuvišką domeną. Daugiau informacijos

 doktorantura

2021 m. gegužės 14 d. virtualiu būdu „MS Teams“ aplinkoje https://bit.ly/3vVpJgD 

Jaunasis kolega,

pastatasV. Valuckienės nuotr. Esi magistrantas ar jau baigęs magistrantūrą? Norėtum pristatyti savo magistro darbo tyrimus kolegoms iš kitų universitetų? Dalyvauk mokslinėje konferencijoje „Lietuvos magistrantų informatikos ir IT tyrimai“, kuri vyks 2021 m. gegužės 14 d. virtualiu būdu. Konferencijoje gali būti pristatomi įvairūs tyrimai ir taikymai informatikos ir IT srityse.

Jau paskelbta renginio programa !!!

Ką reikia daryti? Iki balandžio 11 d. pateik 4-6 puslapių straipsnį siųsdamas elektroniniu paštu . Straipsniai gali būti lietuvių arba anglų k. Straipnsių šabloną galima parsisiųsti čia: http://tinyurl.com/itmag. Prieš konferenciją bus išleistas konferencijos darbų rinkinys. Gal tai bus tavo pirmasis publikuotas tiriamasis darbas? Su ankstesnės konferencijos darbais galima susipažinti čia: https://www.zurnalai.vu.lt/proceedings/article/view/12761

Kokia nauda? Visų pirma, smagu pajausti, kad tu gali padaryti daug. Antra, savo magistro baigiamajame darbe galėsi nurodyti, kad tyrimų rezultatai buvo pristatyti konferencijoje ir publikuoti konferencijos darbuose. Į tai gali būti atsižvelgta, vertinant baigiamąjį darbą.

lma

Kas toliau? Jei patinka gilintis į įdomias mokslines problemas, ieškoti jų sprendimo būdų, tavęs laukia doktorantūros studijos. Stojant į doktorantūrą, dažnai vertinama, ar pretendentas turi publikuotų mokslinių darbų. Dalyvavimas šioje konferencijoje ir straipsnio publikavimas gali būti įrodymas, kad tu pasirengęs doktorantūros studijoms.

Be to, konferencijoje gali dalyvauti ir savo tyrimų rezultatus pristatyti ne tik I ir II kurso magistrantai, bet jau ir baigusieji magistrantūros studijas, taip pat bakalauro studijų studentai.

Kiek tai tau kainuos? Jokio konferencijos dalyvio mokesčio nėra.

Nepražiopsok datų:

2021-04-01 Straipsnių pateikimas pratęstas iki 2021-04-11

2021-04-22 Informavimas apie straipsnių priėmimą

2021-05-07 Programa

2021-05-14 Konferencija

 

Kilo klausimų?

Kreipkis arba , arba   

 

Pagarbiai,

Organizatoriai

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku