LTU Patekote į pirmąjį lietuvišką domeną. Daugiau informacijos

Druskininkai, viešbutis *Europa Royale*, 2019 m. lapkričio 28-30 d.

a 3

Tai jau vienuoliktasis toks renginys. Detalesnę informaciją rasite konferencijos svetainėje

Konferencija didžia dalimi skirta apžvelgti vykdomus projektus, kurie susiję su informacinėmis technologijomis ir programų sistemomis, taikymais įvairiose srityse, ypač medicinoje, o taip pat glaudžiau sutelkti informatikų bendruomenę bendrai veiklai bei plėtoti informatikų bendradarbiavimą su kitų sričių mokslininkais.

Pageidaujančius dalyvauti konferencijoje, prašome iki 2019 m. spalio 20 d. užsiregistruoti konferencijos interneto svetainėje. Jei planuojate pranešimą, prašome registruojantis pateikti jo pavadinimą anglų kalba bei santrauką anglų kalba (iki 300 žodžių). Santraukos bus atspausdintos prieš konferenciją.

Kadangi pranešimai planuojami tik dvi dienas, pranešimo trukmė priklausys nuo pareiškusių norą skaityti pranešimus skaičiaus. Kaip ir pernai planuojame, kad dauguma pranešimų bus stendiniai. Tradiciškai pranešimų autoriams bus rekomenduojama pateikti straipsnius į specialų žurnalo "Baltic Journal of Modern Computing" numerį. Straipsnių pateikimas po konferencijos: vasario 1 d., 2020.

Už visus organizacinius klausimus atsakinga
dr. Jolita Bernatavičienė

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku