LTU Patekote į pirmąjį lietuvišką domeną. Daugiau informacijos
sveikinimas
 
Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda Vasario 16-osios – Lietuvos valstybės atkūrimo dienos proga už nuopelnus Lietuvos Respublikai ir už Lietuvos vardo garsinimą pasaulyje Lietuvos valstybės ordinais ir medaliais apdovanojo Lietuvos Respublikos ir užsienio valstybių piliečius.
Ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ Komandoro kryžiumi apdovanotas prof. habil.dr. Adolfas Laimutis Telksnys - Lietuvos mokslų akademijos narys emeritas; akademikas, skaičiavimo mašinų Lietuvoje kūrėjas, interneto plėtros ir humanoidų robotikos Lietuvoje pradininkas; informacinės plėtros strategijos ekspertas, reikšmingai prisidėjęs prie Lietuvos, kaip vienos pasaulyje pirmaujančių greitaeigio interneto, srityje valstybių, raidos.
 
Sveikiname prof. Laimutį Telksnį - su garbingu valstybiniu apdovanojimu! Linkime stiprios sveikatos, puikių, visus įkvepiančių kūrybinių sumanymų ir ateityje!
 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku