LTU Patekote į pirmąjį lietuvišką domeną. Daugiau informacijos

aida

Norime pasidžiaugti, kad šiais metais, Vilniaus universitetas tapo doktorantų tarptautinės dirbtinio intelekto akademijos pilnateisiu nariu. Vilniaus universitetą atstovauja Matematikos ir informatikos fakulteto Duomenų mokslo ir skaitmeninių technologijų instituto mokslininkas Dr. Virginijus Marcinkevičius. Doktorantų tarptautinė dirbtinio intelekto akademija (angl. International AI Doctoral Academy (AIDA)) buvo įkurta siekiant sukurti prieigą prie žinių susijusių su dirbtiniu intelektu ir siekiant dar labiau pritraukti doktorantus dirbti šioje srityje. AIDA vienija įvairias organizacijas siūlančias doktorantūros ir po doktorantūros studijas susijusias su dirbtiniu intelektu.

AIDA taip pat siekia užtikrinti Europos strateginę autonomiją tokios svarbios technologijos, kaip dirbtinis intelektas, srityje, kuria grindžiama dauguma mūsų būsimos profesinės ir privačios veiklos, turinčios didžiulį potencialų socialinį ir ekonominį poveikį ateityje. AIDA nori sustiprinti Europos išteklius dirbtinio intelekto srityje, įskaitant pasaulinio lygio mokslininkų bendruomenę, ir jais remtis, kad būtų galima išlikti dirbtinio intelekto plėtros priešakyje.

Kviečiame plačiau susipažinti akademijos veika jos oficialiame puslapyje https://www.i-aida.org.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku