LTU Patekote į pirmąjį lietuvišką domeną. Daugiau informacijos

dagieneProjektas „DotHub“ vykdytas 2016-2020 metais.

 

Siekiant esminių pokyčių švietimo sistemoje ir geresnių galimybių doktorantams Ukrainoje, buvo įgyvendintas unikalus Vilniaus universiteto (VU) koordinuojamas projektas „Strateginė partnerystė gerinant Ukrainos regionų doktorantūros mokslinius tyrimus, bendrųjų gebėjimų ugdymą ir akademinio rašymo įgūdžius“ („DocHub“), sujungęs 11 Ukrainos universitetų bei tyrimų institutų ir 4 Europos universitetus.

Į mokslinių tyrimų plėtrą orientuotas projektas viršijo išsikeltus lūkesčius, įvykdė svarbius pokyčius mokslo srityje – tai pastebėjo ir įvertino Europos Komisija pripažindama jį geriausiu struktūrinės partnerystės projektu tarp 287 šiais metais užbaigtų projektų. Apie projektą pasakoja jo koordinatorė, VU Duomenų mokslų ir skaitmeninių technologijų instituto mokslininkė prof. dr. Valentina Dagienė ir prof. dr. Liudmyla Kryvoruchka iš Ukrainos nacionalinio universiteto „Kijevo Mohylos akademija“ (UKMA).

Plačiau apie sėkmingai įvykdytą projektą skaitykite VU naujienose pateiktame straipsnyje.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku